Badeferie på Phuket

Badeferie på Phuket

august 30, 2018 0 Af Malene

Vi er hjemme igen. Og har været det i er par uger nu. Suk …

Efter en meget lang hjemrejse bestående af en tur i minibus til Phuket lufthavn, fly til Bangkok, ventetid i lufthavnen fra kl 18-01.20, hvor vi fløj de 10,5 time til Kastrup, fandt et tog mod Aarhus, og slutteligt tog en bybus til Brabrand. En rejse på over 30 timer og med ingen søvn til forældrene. Lad mig bare sige, at der er blevet drukket mange kopper kaffe i dagene lige efter.

Vores sidste fire dage i Thailand brugte vi i byen Karon på øen Phuket. Her var mange flere turister, resorts og badeferiestemning for alle pengene. Vi havde flottet os, og booket et fire-stjerner hotel de sidste tre nætter. Vi fik et værelse på Horizon Karon Beach Resort & Spa, hvilket var rigtig lækkert. Det var tre flotte pools, fine værelser og god beliggenhed.

Vi var så heldige med vejret i Karon. Der var sol næsten alle fire dage, hvilket er lidt usædvanligt for årstiden, som ellers dikterer regnsæson lige nu.

Vi fik besøgt et par lokale markeder, shoppet gaver til familien, gået et par ture og nød ellers bare vejret og poolen.

Vi oplevede Phuket som meget turistpræget, så det er ikke umiddelbart et sted, vi vil tage hen igen, da vi klart er til de mere autentiske og lokale oplevelser. Men flot var der. Og vi kommer helt sikkert tilbage til dejlige Thailand en anden god gang.