Festival med børn // NorthSide

Festival med børn // NorthSide

juli 5, 2018 0 Af Malene

Vi var så heldige at få fingrene i to partoutbilletter til årets NorthSide festival i Aarhus. Vi deltog på festivalen for fire år siden, inden vi fik børn. Og det var en fest. Super lækre madboder, god musik og rigtig fin stemning. Dengang endda i silende regn.

I år planlagde vi at deltage to af dagene bare os voksne, og den sidste dag med vores børn på 2 og 4 år. Vi vidste godt, at den dag, vi tog børnene med, ikke ville blive inklusiv de sene koncerter, men det var også ok. Vi er jo heller ikke helt unge mere, så to sene dage på festival er rigeligt for os.

Vi var heldige med vejret i år, da der var fuld sol og 25 grader. Vi fik lige en enkelt lille regnbyge, men den var heldigvis hurtigt ovre.

Vi havde på forhånd ingen forventninger til festival med børnene. Og vi havde lige afstemt de vigtigste situationer hjemmefra, hvilket var rigt rart. Så hermed lige gode råd til festivaloplevelser med børn:

  • Medbring tæppe og find en fast base
  • Bliv enige om hjemmefra, hvem der drikker lidt mere og hvem der nøjes med en enkelt drink
  • Pak snacks, lidt legetøj og ekstra tæppe
  • Forvent ikke at høre så meget af koncerterne. Eller aftal evt hvem der hører hvilken koncert.

Og vigtigst af alt: afstem forventninger hjemmefra. Det må gå, som det gør. Selvom vores den yngste havde et par meget sure udbrud, gik det over al forventning og ungerne endte med at have en fest.