Hotelanmeldelse: Rich Lanna House i Chiang Mai

Hotelanmeldelse: Rich Lanna House i Chiang Mai

november 11, 2018 0 Af Malene

Forestil dig den fineste lille gårdhave med asiatiske krukker, eksotiske planter og små springvand. Fine møbler udskåret i træ. En helt igennem autentisk thailandsk stemning. Og det sødeste personale, der vimser rundt.

Vi havde høje forventninger til det lille guest house Rich Lanna House i den gamle bydel i Chiang Mai. Ikke mindst på grund af de fine anmeldelser på TripAdvisor. Og det skuffede ikke. Tværtimod. Rich Lanna House må være et af de bedste go hyggeligste hoteller i Chaing Mai.

Der er kun 11 værelser på det lille guest house. Og det gør det virkelig autentisk og meget personligt.

Beliggenhed

Det fine guest house ligger på en af de bedste beliggenheder i Chiang Mai. Lige på grænsen mellem den gamle bydel og den nye. Der er kort gåafstand til mange af byens mere end 300 smukke templer. De populære markeder Saturday Market og Sunday Market samt Warorot Market ligger inden for gåafstand af hotellet. Vi fik udforsket både den nye og den gamle bydel (Old City) på gåben, på trods af, at vi havde to små børn med.

Læs hvad vi oplevede i Chiang Mai her

Faciliteter

Da vi rejste med to små børn på to og fire år, havde vi fået et Grand Lanna værelse i stueetagen med ekstra opredning. Værelset var stort med en kæmpe seng og et stort badeværelse med badekar. Eneste minus var, at der ikke var et vindue. Vi havde dog stort set døren til at stå åben hele tiden. Uden for værelset lå nemlig den fineste lille hall, som Filippa døbte “vores stue”. Der var nemlig hyggelige sofaer, borde og stole – og udgang til den lille, men meget hyggelige pool.

De serverer morgenmad i en lillebitte café ovenpå receptionen. Der er få pladser, og morgenmaden er ikke fantastisk, selvom der både er brød, yoghurt, frisk frugt og sort kaffe. Men man kan sidde lige der, midt i Chaing Mais kaos, i en lille oase og kigge på trafikken og byen, der vågner. Det kunne virkeligt noget.

Vi havde oprindeligt kun booket to overnatninger, men endte med fire, inden vi bookede et fly til Koh Samui. Jeg var helt vild med Rich Lanna House og vil give det mine bedste anbefalinger.